dilluns, 21 de novembre del 2016

Restaurant Mas Ricart, Gurb

Restaurant Mas Ricart, Gurb (Osona, BCN)
Novembre'16
Preu: 14,15€
Puntuació: 6,75

Complicada la valoració d'avui. El lloc és un mas en un lloc bonic i tranquil de l'antiga ctra de Manlleu a Vic. El menjador encara conserva les menjadores de les vaques, mules, matxos i altres bèsties. Les taules, ubicades de forma perfecta, àmplies i les cadires no massa còmodes, segons la meva desgastada esquena. De primer, escudella. A casa som molt escudellers, i la de la mare, la de la marca Aneto d'Artès o la del Copi de Súria, són molt millors que la que he provat avui. I la presentació mira que prometia, una llàstima perque em torna boig!!. Li faltava cos, sabor, gust, sal... hores de bullit!!
El melós, espectacular, de vedella, es fonia a la boca (només ha faltat corregir la sal). Melós, molt melós.
Postres: iogurt natural casolà amb maduixetes poc dolces i un bon cafè per acabar. El vi, espantós.
Correcte, però no em convida a tornar-hi. No ha estat suficient.

Maig'17: una segona oportunitat ben aprofitada. Continuo pensant que hi ha certs desajustos amb la sal, però. El cruixent de verduretes amb formatge brie i les postres eren excel·lents. Avui ha anat molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada