16/11/16
Preu menú: 13,10€ - Diumenges: 40€
Puntuació: 8,5
Preu menú: 13,10€ - Diumenges: 40€
Puntuació: 8,5
Tanca dimarts
Obres la porta i tornes al passat, any 1640. Preciós restaurant, en un poble ple d'encant, on a més a més, s'hi menja meravellosament bé.
Un menjador bonic, una taula ben ubicada, on no pots parar de fixar-te en tots els detalls arquitectònics.
Arriba la sopa amb rovellons, deliciosa: no hem hagut d'esperar gens. La galta de vedella ha fet xup-xup molta estona, bufo i es trenca sola, melosa, tendra, deliciosa, acompanyada d'un puré i uns pebrotets del piquillo. Genial.
Postres? Sempre!!! Coca de vidre amb poma i gelat de vainilla. No pot ser possible. El vi negre, acompanya correctament tot l'àpat. Un DO Catalunya, de Tarragona. Correctíssim. Hi tornarem? Sí, Manel.
Obres la porta i tornes al passat, any 1640. Preciós restaurant, en un poble ple d'encant, on a més a més, s'hi menja meravellosament bé.
Un menjador bonic, una taula ben ubicada, on no pots parar de fixar-te en tots els detalls arquitectònics.
Arriba la sopa amb rovellons, deliciosa: no hem hagut d'esperar gens. La galta de vedella ha fet xup-xup molta estona, bufo i es trenca sola, melosa, tendra, deliciosa, acompanyada d'un puré i uns pebrotets del piquillo. Genial.
Postres? Sempre!!! Coca de vidre amb poma i gelat de vainilla. No pot ser possible. El vi negre, acompanya correctament tot l'àpat. Un DO Catalunya, de Tarragona. Correctíssim. Hi tornarem? Sí, Manel.
Abril'18 - Menú cap de setmana:
Excel·lent, gran restaurant de la Segarra.
El vi, de la carta (Pruno, Ribera, notable alt). Canaló gegant com els d'abans. L'entrecot, boníssim.
M'han entrat ganes d'anar a menjar demà!!!
ResponEliminaVas bé bro!!!
Juaaaaaaaaa, juaaaaaaaaa!!!
Elimina