dimecres, 16 de novembre del 2016

Restaurant Mas de la Sala, Sallent

Restaurant Mas de la Sala, Sallent (Bages, BCN)
Novembre'16
Preu: 12€
Puntuació: 4,5
El gran Mas de la Sala, a Sallent. Un lloc espaiós, que disposa del seu hotelet apijat al costat, amb un aparcament per a 150.000 cotxes. Les cadires molt còmodes, molt amables tots, molt atents, etc... El preu, insuperable: 12€. Del menjar prefereixo no comentar res (no ho vull recordar, ho sento). A sobre, tres plats i postres!!! Que malament ho vaig passar!!! Com deia el Manel, 'Amb el vi vàrem quedar bé!!!'
Va, som-hi: l'escudella de peix, doncs sí, vaig veure una gambeta x allí dins, però era com aigua amb color i restes de... no ho sé, espantosa. No tenia gust a a res!!! Les bledes amb cigrons, correctes (són bledes, i cigrons!!). I el tall de vedella amb bolets, collons!!! Com costava fer entrar aquella bèstia, no hi havia manera!!! Semblava una vaca del Moianès remugant!!! Els talls eren tan gruixuts que al tallar amb el ganivet tota la fulla quedava amagada dins!!! Les postres, no les recordo. Prohibit anar-hi!!!
Ho sento però és que, els 10 anys amb en Manel, anant cada setmana als millors restaurants del món, han deixat petjada, no ho puc evitar, i sóc molt crític... Jo, no hi tornaré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada