dimecres, 8 de febrer del 2023

Restaurant la Cruïlla, Lliçà d'Amunt

Restaurant la Cruïlla, Lliçà d'Amunt (Vallès Oriental)

Febrer'23
Preu: 13,30€
Nota: 6

Molt senzill aquest restaurant de carretera, ubicat a la cruïlla de Granollers, Bigues i Lliçà amb Caldes, un veritable quatre cantons, com a St Cugat¡¡¡

No s'hi menja malament, és la veritat, suposo que dependrà del que trieu. Jo he agafat escudella, gustosa, amb una pasta que portava 5 hores bullint, però a mi ja m'ha estat bé. 

De segon, seitons fregits, acompanyats de patates congelades. Correctes els seitons.

El flam de la casa, boníssim. Aigua, vi infumable i un cafè normal. Taules senzilles, 5000 persones menjant-hi (per aquest preu, surt més barat que dinar a casa) en un dia plujós (increïble, mai plou¡¡¡), on totes les taules del menjador tenien vistes al pàrking del restaurant on hi havia uns camps que verdejaven contents, per la meravellosa pluja que rebien avui. Servei molt atent, van per feina.

No es pot demanar més, de veritat ho penso, correcte. Amb un preu miraculós, que fa pensar sobre la qualitat del menjar, que avui ha estat més que correcte, però al tanto¡¡¡

Com a curiositat, el mateix propietari té un altre restaurant "de més categoria". El Portal Vell es diu, el provaré algun dia (menú uns 23€)

Sense fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada