Restaurant la Borrasca, Cardona (Bages)
Febrer'23
Preu: 20€
Nota: 7,5
Notable aquest restaurant de Cardona, al nucli antic (la Premsa estava tancat).
El problema és que és molt petit, i entre setmana només obren els dos petits menjadors dels baixos i no el de dalt (has de ser alpinista per pujar aquelles escales, collons, i no m'hi imagino als treballadors servint amb els plats a la mà). El local és una mica cutre, però lluminós i net. Res a dir. Ja el nom és curiós, no?
La taula molt junta amb la del costat, però han vingut quan jo ja en marxava, perfecte. Tres primers i tres segons, d'on he triat un trinxat molt bo, acompanyat de bitxo i ceba crua. Molt original el contrast, tot i que no hi lligava en un 100%, però tampoc hi quedava malament.
El segon, cuixa de pollastre amb ceba i tomata, que havia fet xup-xup durant hores, moltes hores. Bo, sí, bo.
El flam de la casa bestial¡¡¡
El vi correctíssim, no he recordat preguntar quin era, aigua i cafè bo. Un panet descongelat i tovalló de paper. I estovalles d'aquelles, aquelles, sí¡¡¡
El noi súper atent, estava sol per a servir totes les taules (crec que era el baranda).
El local molt curiós, amb un enrajolat cutre, amb toros i toreros, molt estrany tot, però recordant suposo el passat de toros a Catalunya, on se n'hi feien a totes les viles, sobretot per la Festa Major (mon pare a St Cugat i en Xabier a Manresa n'havien vist tota la vida, suposo que durant la dictadura). Penso també que és una festa que a Catalunya s'hi celebrava de molt antic, i per això places tan antigues com la d'Olot, tot i que ja m'està molt bé que no n'hi hagi. Ja ens torturen prou als catalans, deixeu als bous sense capar tranquils, pobrets...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada