dimecres, 15 de febrer del 2023

Restaurant Insòlit, Vic

Restaurant Insòlit, Vic (Osona)

Febrer'23
Preu: 19,5€
Nota: 8

Boníssim aquest restaurant de Vic, una sorpresa, i és que no hi anava perquè just al costat n'hi ha quatre o cinc que m'agraden moltíssim, és el que té la competència tan forta. Aquí passa com a Igualada, tot i que a la capital de l'Anoia sempre acabo anant al Jardinet.

Local molt bonic, des de fa un any com a restaurant, on hi ha dos menjadors amb unes taules molt ben disposades, un servei meravellós (a destacar-ho) , en un lloc molt agradable en general.

De primer, sopa de ceba completament triturada amb crostons i ou, molt bona; el segon, un mero amb verdures escalivades, genial, molt i molt bo. Racions justes i suficients, sense ser massa abundants.

Les postres, impressionants, un iogurt "anatat" amb poma al forn i vainilla, impressionant, de veritat, de lo millor que he menjat últimament.

Cadires molt còmodes i taula generosa. 

El vi, estrany, DO Catalunya, no estava malament, però tenia un gustet al final que no he acabat d'identificar que carall era, flors, o fruites de bosc, mores o violetes: garnaxa. Copa molt generosa, per altra banda.

Cafè molt curt i fort, aigua osmotitzada i un pa de panificadora bo però, de panificadora...

Hi tornaré moltes vegades, perquè a Vic sí canvio i vaig picant de flor en flor, a Igualada nooo¡¡¡

Us felicito, insòlits¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada