dimecres, 8 de febrer del 2023

Restaurant el Rovell del "Oú", Igualada

Restaurant el Rovell del Oú, Igualada (Anoia)

Febrer'23
Preu: 18€
Nota: 7

A Igualada s'hi menja bé a tot arreu, i aquí no ha estat una excepció. És increïble aquesta bonica capital.

Avui, com el Jardí (frega el 10) estava tancat per vacances, doncs a provar coses noves i més barates, si pot ser, i així ha estat.

El restaurant és minúscul i no tenen taules gaire petites, van fent composicions amb les que tenen. A mi m'han ubicat al ben mig, en una taula de 4 comensals (malaguanyada, deuen haver pensat els amos). Però han estat molt correctes, tot bé, amb un servei de categoria, a l'andalusa, això sí¡¡ Són del Betis¡¡¡ I el nom de restaurant bé de la famosa expressió "Ozzú", però ells en diun "Oú" en un joc de paraules amb el rovell, original. Bé, això és el que jo he interpretat, igual no és així. Me n'he adonat quan en marxava.

El menjar, de més a menys, però tot molt bo. El trinxat, amb uns talls de cansalada petits i gruixuts, molt bo. De segon una galta a la brasa, correcte, però aquí m'ha semblat que la carn no era la millor del món, tot i que estava bé, ja que venia acompanyada d'unes patates amb el gratinat dels canalons de mamà per St Esteve, curioses i bones.

La crema catalana boníssima, però excessivament dolça, això sí, inclús per a mi, curiós. Tres quilos de sucre, mínim

El vi era d'Esparreguera, embotellat per amb ells...he tremolat quan han deixat l'ampolla a taula, fotia molt mala pinta¡¡¡ D'aquests que pugen al cap, tot i que no m'ha desagradat del tot, no sabria com explicar-ho. Aigua osmotitzada, cafè sol fort i pa de panificadora.

El problema d'aquest restaurant? Massa petit, i per aprofitar-lo bé, tot ple de cadires i taules per tot arreu, fins i tot penjaven del sostre, com si fossin làmpades, espectacular, i la gent donant voltes per poder passar d'un lloc a un altre, ja que les taules els hi impossibilitaven el pas, s'entrebancaven amb les cadires, trepitjaven a algú, empenyien algú altre, terrible... hi he vist algun mort. 

Bé, poder no n'hi ha per tant, però no hi aneu amb cotxets, cadires de rodes, o un paraigües. 

S'hi menja bé, però com m'agrada el meu Jardí...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada