dimecres, 23 de novembre del 2022

Restaurant La Nonna Jovita, Taradell

Restaurant La Nonna Jovita, Taradell (Osona)

Novembre'22
Preu: 18,50€
Nota: 8,5 (i pujant) 

Bon restaurant a Osona on hi tornaré moltes vegades. M'ha sorprès i molt amb la presentació dels plats. A pams:

El restaurant no és res de l'altre món, molt senzill, amb taules molt ben disposades (això m'ha agradat molt), cadires un pèl incòmodes (massa rígides) i tovallons de paper dels que no es trenquen.
El servei (l'amo i una noia d'ulleres) molt atent. 

De primer mongeta i patata... Sí, sí. No m'he tornat boig¡¡¡¡ He de dir que l'originalitat d'aquest plat, tota la del món, era per posar-li un 10. Amb un sofregit d'allets que li donava un gust brutal, i un parell de talls de cansalada clavats sobre la patata, molt prims i ben fregits, amb allets torrats per allí en mig. M'ha semblat la millor mongeta i patata que he menjat mai¡¡¡ I no les tenia totes, però és que vull fer bondat.

De segon, botifarra esparracada, un parell, blanca i negra, però d'esparracada res. Tallada a trossets petits, acompanyada d'una escarxofa a la brasa, patates petites i uns bolets boníssims (llenega negra, crec) amb una reducció d'Oporto, boníssim tot. 

Postres, una mouse de mató deliciosa, sublim.

El vi, fluixet, de Tàrrega, curiós, on vaig estar ahir. Cafè deliciós (últimament els cafès estan sent boníssims), pa de panificadora i aigua gran.

Han pecat un mica amb la temperatura dels plats, que no han sortit del tot calents (sí estaven perfectes per menjar-los, però sense despistar-te, anant per feina). Li he comentat a l'amo quan marxava. 
Febrer'23: corregit!! 

Hi havia un grup de padrines, d'entre 70 i 80 anys, que celebraven no sé què... Una d'elles ha dit que havia de donar una notícia, i una altra ha contestat: "Estàs embarassada". Vinga riure totes, i jo¡¡¡ 

Hi tornaré segur, i és que a Taradell, últimament, des de que varen tancar el Terra Endins original, no s'hi menja tan bé en lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada