dijous, 23 de febrer del 2017

Restaurant L'Antic Forn, Cervera

Restaurant L'Antic Forn, Cervera (La Segarra, Lleida)

Febrer'17-Febrer'18
Preu: 15,70€/16,10€
Puntuació: 8,5

Es-pec-ta-cu-lar!!!!! Vull que hi aneu, ja!!!! Si no hi aneu, m'emprenyaré. Davant mateix de la Paeria hi ha un edifici modern, a la Pç Major. Sota, hi ha un antic forn (segle XIV o XV, crec) preciós, bestial, bonic. El menjador és impressionant, sota arcades gòtiques i un sostre meravellós.
El pa de Tarroja de Segarra, espectacular.
El vi: un Montsant, El Càtar, boníssim (una sola copa, suficient).
El primer, sushi, amb sardina fumada, tot productes ecològics i de proximitat.
El segon, una escórpora amb una salseta deliciosa de patata, romesco i bitxo. Picava. Hi mancava un pel de sal.

Les postres fabuloses: gelat de iogurt.
El cafè, bo. I per cert, cerveses artesanes a tope!!!
El servei, excel·lent!!! Hi tornaré, al ben mig del centre històric, en una vila històrica, bonica i encisadora. T'estimo, Cervera; t'estimo, Antic Forn...

Febrer'23

Han canviat el format, amb un menú de 26€ (cafè inclòs): consta d'uns aperitius de primer molt a l'estil de la cuina japonesa, tractant el producte d'una manera deliciosa, i treballant amb producte de primera només català. Sorprèn i molt, tot contrastos, sabors, amb uns formats molts cuidats, un gran cuiner.

El segon el tries, i també les postres. Poder el que menys em va cridar l'atenció va ser el secret ibèric, de segon. Les postres sí em van impressionar, ja que el pastís de carbassa (mini) era meravellós. 

El vi, un vi natural de la Terra Alta, crec, curiós. Cafè i aigua osmotitzada, sense pa. Molt bon restaurant, gens convencional, que sorprendrà per la seva qualitat i la gran elaboració dels plats, on et deliten amb tot de productes exquisits. Felicitats per la proposta¡¡¡ Manté la nota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada