dijous, 4 de maig del 2017

Restaurant Cal Marsalet, l'Espunyola

Restaurant Cal Marsalet, l'Espunyola (Berguedà, BCN)
Maig'17
Preu: 12'10€
Puntuació: 3,5

Avui no ha estat un bon dia. Sabia de l'existència d'un bon restaurant a l'Espunyola (una església i 5 restaurants). No recordava el nom. Quan he entrat ja he vist que avui no aniria bé, que m'havia equivocat. No m'importa si el lloc no val res, si s'hi menja bé. No ha anat bé.
Un suc de pinya, correcte, per seguir amb la torrada amb escalivada (sort que no he demanat l'arròs). Plena d'olives, amb una albergínia que no sabia a res, freda, estranya, una ceba tan gruixuda que era impossible d'empassar; el pebrot bé.
El pollastre a la brassa no estava malament, li faltaven 5 minuts poder. La guarnició freda.
El vi crec que l'havien aigualit i li havien posat dins algun producte gasificat (igual agafen les copes dels clients amb restes de vi i gasosa i reomplen ampolles). El flam de la casa, sí que ho era. No tenia gust a res. El tallat (no he demanat cafè, no m'he atrevit), dolent de collons.
Bé, això em passa per imbècil, per no buscar més, no informar-me. I ja està. Ahhh!! L'aigua era boníssima, si era d'aixeta senyal que l'aigua allí dalt és bona. Poso fotos de paissatges, preciós el lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada