dissabte, 8 d’abril del 2017

Restaurant Sant Marc, Berga

Restaurant Sant Marc, Berga (Berguedà, BCN)

Abril'17
Preu: 14,50€ menú / 27€ carta
Puntuació: 7,5 (abans)

Revisió Març'21: empitjora, no anar-hi¡¡¡¡ La qualitat del menjar i el cuiner cauen en picat, ja que el restaurant ha canviat de propietaris. El local molt més bonic, però hi falta traça a la cuina. El servei molt bé. El preu es manté. Nota: 5,5

Tancat dimecres
Tenen artesanes (Pedraforca)

Notable, tret de la cagada de servir un Costers del Segre a 2º C. Imperdonable!!! Quan li he dit a la mestressa: 'És que ens ho demanen'. Hi ha tant retardat pel món...
Avui, a la carta, primer un aperitiu amb les asquerosetes pul·lulant per allí, un bon fuet i pa amb tomata.
Unes favetes amb pernil ibèric excepcionals, molt ben amanides. Un cabrit i una albergínia perfectament arrebossats. Molt bo. Un sorbet de llimó d'obsequi abans de les postres.
Les postres (imperdonables), un gelat de fruites tropicals excel·lent. I amb el cafè (boníssim) bunyols de vent. Molt detallistes, sí. I molt bon servei.
En un lloc idíl·lic, i avui amb un dia radiant, on la natura del Berguedà es deixava acaronar. Les vistes, immillorables. Si podeu, feu l'aperitiu a la terrasseta que tenen fora. Impressionant!!!

Menú: molt i molt bé, en consonància de quan menges a la carta, a meitat de preu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada