Fonda Alcalà, Calaceit (Matarranya, Terol)
Agost'25
Preu: 75€
Nota: 7,5
Històric restaurant amb més de 100 anys, dut sempre per la mateixa família, 4 generacions.
Vàrem dinar al menjador antic, és el que té reservar fa un mes.
S'hi menja molt bé, tot i que també molt senzill i casolà, sense històries.
L'especialitat és el ternasco, aquí hi han guanyat premis i tot. I la veritat és que era molt bo. Ells en destaquen també les mongetes (li'n diuen fesols però no ho són). Tothom parla en català, tot el personal, i si algú no el parla l'entén, però llavors diuen de vegades coses que no concorden, suposo que degut també a que gaire recolzament del seu govern amb el tema idiomàtic no tenen.
El flam de poma, recepta de la iaia, boníssim, el recomano, amb nata muntada a mà per ells.
El cava, un Corpinnat català que no falla mai, tot i que feia massa que havia sigut degollat i li faltava ànima, cos.
Per anar-hi sí o sí
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada