dijous, 23 de novembre del 2023

Restaurant Can Biel, Llinars

Restaurant Can Biel, Llinars del Vallès 

Novembre '23
Preu: 18,30€
Nota: 8

Molt bonic i acollidor aquest restaurant, on s'hi menja molt bé. Quina sort. I és que, de vegades, s'ha d'anar buscant coses noves. A més, el preu, tenint en compte tot el que he menjat, genial.

En un menjador preciós, amb taules de totes les mides, amb unes vistes al Montseny (la banda de la serralada vallesana) espectaculars, amb estovalles de roba i tovallons que simulaven la roba, molt i molt bé (poder les estovalles també eren d'aquest material, no n'estic segur). Disposició de les taules perfecte.

Llenties amb xoriço i algun camagroc, amb ceba, tomata, boníssimes, de veritat.

Cua de bou (sense recàrrec, primera vegada que ho veig a la meva vida¡¡¡) bona, amb un suquet deliciós, on no podies deixar de sucar-hi pa. Impressionant.

El servei molt atent, però que molt. El menjador bastant gran i tothom molt ben atès, gran professionalitat dels treballadors i treballadores. 

El vi. un Rioja del Viña Alkorta, he flipat, una copa. Aigua i pa bo.

Les postres, tatin, bona. Sense crema de llet. Cafè molt bo i a continuar.

Un gran descobriment per acabar gairebé l'any, una gran sort. Reservar sempre¡¡ Em varen dir que els  caps de setmana molt difícil anar-hi a dinar per culpa de les moltíssimes celebracions que organitzen durant tot l'any. De fet, és una restaurant que ha guanyat premis celebrant-hi bodes, ha estat reconegut vàries vegades. Us puc dir que menjar-s'hi, s'hi menja molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada