Octubre'23
Preu: 35€
Nota: 8,7
Excel·lent restaurant de cuina peruana al Bages, meravellós, genial... Gràcies, Ballús, no m'ho esperava. Tant, no¡¡¡
Lloc preciós prop del carrer del meu parent Galceran Andreu, on han respectat part de la casa noble d'època medieval, un lloc molt acollidor i agradable, amb una bona disposició de les taules, on hi havia estat però quan era un bar.
El servei molt i molt bé. Molt agradable i molt atenta la propietària.
En quan al menjar, sublim. Deliciós, de veritat. La galta es desfeia¡¡¡, i tot el que vaig provar dels altres comensals era boníssim, cuinat amb molta gràcia, i amb aquelles espècies que ells tant saben posar-hi. Una cuina excel·lent, molt sorprès.
Postres peruanes boníssimes, cafè i un vi, el "Varietals" de Sommos, bestial (en Marc no parava de beure'n, el molt malparit, i no me'l va deixar tastar).
Hi tornaré moltes vegades, espero, perquè val molt la pena. Un lloc a Manresa diferent, bonic i amb una cuina de "grandi colloni", com diria el Manel.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada