dijous, 12 de gener del 2023

Restaurant Nomad, Vic

Restaurant Nomad, Vic (Osona)

Novembre'22
Preu: 26€ Sopar divendres
Nota: 7

Notable aquest restaurant de Vic que m'ha sorprès, i és que ja feia temps que volia tastar-lo. Coincidint que hem anat a la inauguració de Ca l'U, que ara passa a tenir un nou cuiner amb el seu equip, un moianès de Castellterçol, després de la presentació en societat on no hem engrapat res de res perquè el jovent de 40 anys es tiraven com piranyes quan oloren la carn, hem anat a sopar a la plaça de places. I després diuen de la gent gran, jo he vist passar 36 delicatessen però no n'he tastat només que una o dues.

El restaurant és curiós, no deixa indiferent la seva decoració peculiar, sobre tot a nivell de mobiliari, cadires i taules, moltes de diferents i còmodes, però una mica brutes, la veritat.

El servei és amabilíssim, i la carta molt interessant: des de tapes a plats i d'altres coses que us agradaran. El vi que ens han recomanat ha estat el de la casa, un Baldomar de Costers del Segre, molt correcte.

Els formatges, amb la corresponent fusta, impressionants, amb codonyat i una mica de pa de coca. El de cabra, el cremós tipus Gorgonzola , genials. I els altres molt interessants, ha valgut la pena demanar-los.
Albergínia amb mel i hummus, carall, que bona. I unes vieires amb cansalada (bastant salada), poder el més fluix dels tres.

Postres: una coca de formatge boníssima, i unes profiteroles de crema amb xocolata, correctes.

Tallat descafeinat i aigua. Tot molt correcte. 

El menú val 17€, hi aniré un dia a provar-lo, ja que fa bona cara. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada