dijous, 5 de gener del 2023

Bar de Vins Devici, Vic

Bar de Vins Devici, Vic (Osona)

Desembre'22
Preu: 50€ / Menú diari: 28€
Nota: 9

El 10 no el té per dos motius: les taules tan juntes (Covid assegurat) i les postres, que no varen ser perfectes (unes sí, les altres no).

I és que aquest restaurant al centre de Vic (C/ Nou) que jo mai havia vist (només fa quatre anys que és obert¡¡¡), doncs això, que no entenc com mai hi havia anat, he flipat, impressionant¡¡¡

Primer de tot, preciós, i no havíem reservat taula pel Mercat Medieval de Vic¡¡¡ 380.000 persones a Vic, però el restaurant no s'ha emplenat ni de conya¡¡¡ Increïble. I és que, el sommelier ja m'ho ha dit: "El carrer Nou a Vic no existeix", al igual que el carrer St Antoni (en Miquel de la Martulina sempre m'ho deia també)

Menció especial al cava o vi blanc o cap de les dos coses: vi natural se n'ha de dir: "Mèdol" selecció brut, un vi que de vegades et recordava a un vi "tèrbol" gallec, de vegades a un cervesa làmbica, de vegades fins i tot a un cava... Em va entusiasmar. 

Les tapes (són tapes, sí), excepcionals: pop, bunyols, un formatge tou de til·lers, vieires amb cansalada, pernil ibèric.... tot sublim i amb una presentació excelsa. Tapes generoses, com les del Lola Bistró.

Les postres és on varen fallar una mica, tot i que el pastís de formatge blau era boníssim, molt suau, curiós. El xuixo amb una crosta un pèl dura, massa gruixuda, la crema era bona.

Cafè, aigua i un local meravellós que ja fa 4 anys que funcional i que jo no havia trepitjat mai, increïble. Llàstima de la mala disposició de les taules, perquè el local és fantàstic, en una  casa vella que encara conserva els sostres de bigues de fusta, amb unes parets que s'han convertit en una gran exposició de tots els caldos que allí s'hi remenen (vins, principalment).

Hi tornarem¡

Menú diari: 3 tapes que no pots triar, i un segon que tries d'entre dos; també les postres a triar entre dos. Beure i cafè tot a part, cosa que el fa encarir una mica massa.

Les fotos corresponen a plats de carta i de menú. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada