diumenge, 3 d’octubre del 2021

Restaurant Tastet del Reng, Balaguer

Restaurant Tastet del Reng, Balaguer (la Noguera) 

Setembre'21
Preu: 19,30€
Nota: 9

Excel·lent, bestial, brutal!!! He pogut seure fora, en un xamfrà d'un carrer lletjot, sota un tendal, a 23 graus celestials que lo Rei Pere m'ha guardat x a mi avui, perquè dins era tot ple, i és que no m'estranya, perquè ho fan molt i molt bé, un restaurant meravellós en tots els sentits, sense fissures. L'espectacle ha estat sublim!!!  
Coca amb guacamole i salmó fumat amb una amanideta, tot a sobre, i molt ben amanit, acompanyat d'una salsa boníssima. He flipat!!!! 
Lluç al Orio, una mica picant, acompanyat de patates, tot al forn. Molt bo, m'ha agradat moltíssim. Al lluç no obstant li faltava unes dècimes per arribar a la perfecció, el plat perfecte, que us asseguro que existeixen.
De postres, una sacher, bona. 
El vi blanc molt correcte, amb el seu refredador, sec i que no dolcejava gens ni mica, un bon vi. 
Cafè genial, aigua osmotitzada i pa bestial, acabaven de ser tots els complements, ni una llesca n'ha quedat del pa.
El servei meravellós, amb el meu nom a la taula, molt atents. Convidant a la gent a marxar pq els comensals que hi havia asseguts a les 14h no haguessin de patir presses, genial. Si aneu a Balaguer, no ho dubteu. Excel·lent!!! No us perdonaria que no hi anéssiu, molt a prop del nou centre de Balaguer i no gaire lluny del centre històric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada