dissabte, 30 d’octubre del 2021

Restaurant les Vidrieres, Tremp

Les Vidrieres, Tremp (Pallars Jussà)

Octubre'21
Preu: 13€
Nota: 6,7

Notable aquest restaurant del Pallars del que no vaig fer fotos del menjar. Molt casolà, amb un servei molt correcte, i on els únics dos principals defectes serien el vi i la exagerada senzillesa a l'hora de parar les taules, que això sí, estaven molt ben ubicades dins dels restaurant (també s'hi pot menjar fora, en un lloc amb molt poc encant, prop de la Pç Capdevila).

De primer, una escudella boníssima, servida en una olleta de considerables dimensions, que vaig compartir amb la Jaumeta, i on no hi escassejava el gosset, pilota, buti blanca... Molt bona, la veritat, vaig repetir.

El segon, un corder guisat (o carn de be, com diria mamà) , amb patates i el seu suquet, molt bo. Genial. Servit amb un platet de fang, tipus caldereta. 

De postres, mel i mató, correcte. El pa no el vaig tastar i el vi no era bo, tot i que no va fer falta posar-hi gasosa. El cafè també correcte.

Qualitat-preu de notable, en un lloc senzill, on el cuiner o cuinera hi fa les coses molt bé. Local sense pretensions, amb un servei amable, ràpid i correctíssim. De fet, anar amb mon cosí Cotet és garantia d'èxit, ja que el coneix tothom, sobretot en els llocs de halar del Pallars. Ara, que coincidim en gustos, ja és una altra cosa, però de moment així ha estat als dos llocs que hem anat junts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada