dimecres, 6 d’octubre del 2021

Els Cubs, Òdena

Octubre'21
Preu: 17,77€ / Cap de setmana 40€
Nota: 6,5 (Nota revisada 11/23)

10/21 Pocs restaurants de menú tenen l'excel·lent per a mi, poder sóc massa exigent. Però aquí no ho he dubtat, i és que els detalls sempre són importants, tots.

Per començar, dir-vos que un amic de l'Anoia em va dir un dia que hi anés a dinar, però va trigar en comentar-m'ho, i és que les coses bones se les guarda per a ell. I és que té sang bagenca, i això sempre és un problema. Aquest, concretament, és família d'en Guardiola, crec. Jordi, gràcies¡¡¡

El principal problema d'aquest restaurant és que et venen que són un entrant i dos plats i és mentida¡¡¡ Són 3 plats, grans i consistents¡¡¡ I això per a mi és massa, ho sento però ara intento menjar menys. Però com ara ja ho sé, doncs vigilaré quan hi vagi o miraré de fer servir alguna tàctica de dieta. 

Dit això, arriba el carpaccio de vedella amb foie, impressionant, de veritat, amb sal grossa pel voltant. He flipat. Ja no tenia gana quan he acabat¡¡¡
El segon, una albergínia arrebossada (tempura) i amb mel¡¡¡ Sí, amb mel¡¡¡ M'ha semblat genial, tant l'arrebossat com l'acompanyament, meravellós aquest plat. Ja no podia entrar-hi res més a la meva panxolina...
Per acabar, suquet de lluç amb petxines grosses, musclos i sípia, amb el seu suquet, és clar. El pa ha volat, dues torrades que no he sucat amb tomata de penjar. 
El vi l'he trobat molt encertat, molt apropiat. Crec que era del celler de Maians, no estic segur. Un blanc amb cos i afruitat però molt lleugerament. Et duen l'ampolla sencera, i no cal. 
A més, l'oli que tenen és d'un molí de Cabrianes i és impressionant¡¡¡"Pa de terra" es diu, us el recomano, d'arbequina¡¡¡ O sigui, per si no n'hi havia prou...
Les postres, una crema de iogurt amb pinya, sublim. Com tot l'àpat. 
Cafè boníssim i un litre d'aigua, genial tot, i amb un tovalló de paper que no es trenca, són increïbles, semblen de roba. Alguns restaurants ja els hi tenen.

El servei, de menys a més. El noi estava una mica peix però era molt agradable. Aquest jovent!!! Jo ja no me'n recordo de quan tenia 18 anys, collons, però suposo que també devia estar una mica tocat d'un colló o pensant en perdius... 

Bé, resumint, anar-hi amb gana, molta gana, reservar sobretot i saber arribar-hi, a les afores d'Òdena direcció Maians (Manresa). El preu és impressionant, no entenc com poden quadrar els números. Però de veritat que avui he dinat molt i molt bé, no podia ni aixecar-me de la cadira, comodíssima¡¡

Menú cap de setmana (8,5)

Un pica-pica generós amb tot de plats sublims (pop, gambes amb alvocat, croquetes, etc). El segon: a triar entre els arrossos, un rèmol amb verduretes o un entrecot. No hem triat l'arròs, i la carn l'han servit tèbia, dos cops. Ha estat l'error, greu, però era bona. El rèmol correctíssim. Postres boníssimes, cafè, aigua i vi de la casa, de Maians. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada