dijous, 20 d’agost del 2020

Art Restaurant, L'Espluga de Francolí

Art Restaurant, L'Espluga (Conca de Barberà, Tarragona)

Agost'20 
Preu:15€ (menú)
Nota: 6,8

Restaurant modern ubicat en una antiga era de la que no en queda pràcticament res, a l'entrada de l'Espluga, amb unes taules boniques, espaiades i espaioses. El servei: la noia encantadora, però han trigat una mica en determinats moments. Cap problema quan no tens massa pressa i estàs de vacances. 
Arròs tres delícies de primer, correcte. La galta de vedella era bona però una mica massa estellosa, amb el seu suquet i bolets d'acompanyament. Racions poc generoses, això sí, cosa que prefereixo.
Postres, un gelat de maduixa boníssim, acompanyat de nata de pot. Vi, el Clos Montblanc que ens varen posar a Sta Coloma de Queralt, molt justet, no està gaire encertat però es pot beure sense necessitat de pervertir-lo amb gasosa. Cafè molt bo i aigua sense gas gran. 

Molt bon preu, qualitat del menjar bona, amb una presentació molt cuidada i uns plats preciosos.
Per tornar-hi. 

Millor reservar, no obstant. I és que el reclam perquè els catalans es traslladin a la zona del temporal Glòria que tant de mal va fer en aquesta petita població ha funcionat, penso jo. La nostra Tarragona oblidada, com la nostra Lleida oblidada (tret dels Pirineus, és clar, només fins a la Conca de Tremp).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada