dimecres, 3 de gener del 2018

La Perola, St Antoni de Vilamajor

La Perola, St Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental, BCN)

Gener'18
Preu: 16,85€
Nota: 9,1 / Ara un 6,5 (Nou equip Abril'23: ha empitjorat bastant)

Cerveses artesanes i tibador de Montseny Lúpulus (Ja no¡¡ Abril'23)

Abril'23. El restaurant és claríssim que ha canviat de cuiner i també de servei. Ara és molt normal, molt més corrent. No trempes. Ha anat a pitjor, clarament.

Espectacular i bonic restaurant en un lloc bucòlic prop del Montseny. La veritat és que tot el projecte sembla prou interessant, pel que m'han explicat les dues persones que m'han atés molt amablement, ja que també hi ha un hotel amb 7 habitacions, i tot d'instal·lacions habilitades per fer gaudir petits i grans.
L'amanida de primer, espectacular. Raïm, pastanaga, ceba, tomata, formatge, enciam, ... Tot molt ben amanit. Una combinació meravellosa.
De segon, corball, acompanyat d'unes patates de la zona (delicioses), amb una salsa de safrà, una salseta de remolatxa, una panacota de formatge, i alguna coseta més. Un plat minimalista que m'ha deixat més que satisfet.
Les postres, he xalat com mai: torradeta de Sta Teresa però molt semblant a un púding, amb gelat de canyella.
La carta era impressionant, difícil poder triar els plats. I estem parlant d'un menú de 15€!!! Molt ajustat.
Un bon cafè, una copa de Priorat bestial (Onix, crec) i un cafè genial.
El servei, excel·lent. La disposició de les taules, quan està ple, regular, suposo. Avui sense problemes.
Només criticar que el Wi-Fi, no xuta.
Hi tornaré? Segur, sempre que pugui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada