dijous, 11 de gener de 2018

El Trabuc, Granollers

El Trabuc, Granollers (Vallès Oriental, BCN)

Gener'18
Preu: 39,20€
Nota: 7,5

Bé: me he equivocado, no volverá a pasar.
I és que no conec la zona i no sé on anar. S'han de fer sempre dos preguntes: "Teniu menú?", i si la resposta es que sí: "Quin preu té?"
La segona, avui, no l'he fet.
És un gran restaurant, ancorat en el passat, que no ha evolucionat i s'ha quedat en els anys 80, segurament. Per què?:

Imaginació: poca.
Servei: 3 cambrers x taula (i en algunes també el metre).
Decoració: demodé.
La baranda: a tot arreu (la sra que mana, que es nega a jubilar-se).

La fauna que s'hi passeja: empresaris, milionaris, iaios amb jovenetes sudamericanes, comercials rics i un comercial despistat (jo)...

Primer, unes tallarines (pasta) amb gambes i jabugo, on les gambes eren molt presents, però el pernil no. Molt bé.
De segon, confit d'ànec deliciós amb enciam i verduretes confitades, però amb una quantitat exagerada de guarnició per tant poc tall en un plat gegant.
Macedònia amb un licor que picava de postres.
Un vi deliciós, fantàstic (una copa només de Rioja) i un cafè espectacular. Pa de coca i aigua.
Home, si hagués sabut el preu no hi entro. I per aquest preu, hauria d'haver sortit d'allí flipant. No ha estat així. Però molt bé, res a dir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada