divendres, 13 d’abril del 2018

Cal Carter, Mura

Cal Carter, Mura (Bages, BCN)
Gener'18
Preu: 15€
Nota: 6,5

En un dels pobles més bonics del Bages, prop de Talamanca i Rocafort (tres pobles de mala mort), hi ha aquest bonic restaurant. El menjador de dalt, una preciositat, amb una ajustada disposició de les taules, molta lluminositat i en una casa amb un bon grapat d'anys.
El vi, excel·lent, d'Avinyó, 12 grauets. Molt suau, correctíssim per un vi que déu tenir un preu insuperable. Ampolla d'aigua i pa, quin pa, Deú meu¡¡¡ Prohibitiu.
Els cigrons, acompanyats de dos trossos de cansalada memorables (no tan bona com la del Jardinet, però). De segon, mandonguilles amb sèpia (sèpia¡¡¡¡ On ets, sèpia?). Poca sèpia, molta mandonguilla, amb una salseta de tomata correcte. Les mandonguilles no eren les millors que he menjat mai, no us sabria dir el per què. Eren casolanes, segur, però no estaven del tot encertades, tot i que correctes (no n'ha quedat ni una, de les 7 boletes que hi havia al plat).
Postres: coca de vidre amb moscatell i una barreta de xocolata. Original, un joc de contrastos que no m'ha desagradat.
El cafè correcte, tot per 15€. Aneu-hi, és molt bonic i acollidor. I el poble s'ho val. Meravellosa vila medieval...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada