dimarts, 24 de gener del 2017

Restaurant Soldevila, Calders

Restaurant Soldevila, Calders (Moianès, BCN)

Gener'17/Febrer'17/Març'17/Agost'17/ 11-17/01-18/Set'21
Preu: 17,00€
Puntuació: 8,5

Aquesta puntuació se la dono x molts i diversos motius: preciós, tovallons i estovalles de fil (quan he vist els tovallons no he pogut evitar plorar, ja que només els tovallons de paper del Viena se salven, i pq te'n posen dos!!!), un vi blanc de la zona de Tarragona (Capçanes) molt interessant, i un local modern i espaiós. I tot i que els plats del menú també en són tres (com a tots els restaurants de les viles que porten el topònim 'Calders' del Moianès), les racions són les que han de ser. Molt bé, però que molt.
Desgraciadament, he trigat 10 anys en anar-hi. Sí, aviat farà 10 anys que visc al Moianès i... quina tristor. Tots aquests anys me l'he perdut, i he hagut de patir experiències nefastes, traumàtiques molt a la vora, i no fa gaire temps. Sóc un gamarús. Si sabéssiu quantes vegades he escoltat parlar bé del Soldevila...
De primer, escudella torrada d'all, deliciosa, densa, espessa, gustosa, potent...
El segon, uns musclos amb un suquet meravellós, que convidava a sucar-hi (valgui la redundància) pa (no ho he fet); els seitons fregits, també deliciosos, acompanyats d'una salseta allada que he intentat no tocar (ho he fet pels meus clients).
La pinya amb gerds, correcte, però no era prou dolça (no han estirat la fulleta del cap, com em va ensenyar la meva exsogra eivissenca).
Un bon cafè, i tot per menys de...2500 ptes!!!!
El servei, excepcional, i no sé què més dir.
He decidit que, el dia 3 de març, dia que farà 10 anys que resideixo a la capital del Moianès, hi tornaré a la carta!!!! Ho sento, Urbisol.

Març'17: han canviat el vi per un de bastant nefast, com a mínim el blanc.

2018: Tornen a tenir vi del Montsant (Marmellans, molt correcte)

Set'21: tovallons de paper, i no gaire grans, dolents. N'has de demanar un parell. Llàstima

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada