dilluns, 12 de desembre del 2016

Restaurant Vikus's

Restaurant Vikus's, Vic (Osona, BCN)
Desembre'16
Preu: 14,70€
Puntuació: 6,5

Per on començo... És un gran conegut dels que fem feina de comercial, allí ens hi trobem tots. Jo mateix hi acostumo a anar bastant, sense ser dels meus llocs preferits, però li reconec una sèrie d'avantatges que fan que sigui un bon lloc on anar a dinar.
Coses bones: al ben mig de tot el teixit empresarial de Vic i Gurb, fàcil aparcament, sempre hi ha taula, tens 5000 menús i preus diferents, per si algun dia vols canviar, o si tens més o menys gana, etc... El bany sempre acostuma a estar net i hi ha paper eixuga mans. Restaurant molt modern i agradable, amb diverses sales i ambients. Ideal pels pares, també (sala de jocs per a la canalla). El menjar és correcte, mai està malament, i sempre hi ha sorpreses agradables amb segons quins plats.  Inconvenients: el mam s'ha de pagar (només aigua!!!, cosa única a la comarca), sofàs bastant separats de les taules, servei deficient (molta rotació de personal, i com ho tenen tot súper informatitzat, doncs genera problemes als novells).
Avui, una amanida verda generosa (amb detalls com el pernil dolç, el bull i l'ou dur), i de segon, un lluç fresquíssim a la romana, deliciós. Un flam de postres normalet, i a treballar!!! Res de l'altre món, però sempre correctíssim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada