dijous, 15 de desembre del 2016

Restaurant Síbar, Manresa

Restaurant Síbar, Manresa (Bages, BCN)
Desembre'16
Preu: 30-40€
Puntuació: 8. Revisió: 5,5 (2022)

Un canvi a la cuina i en la direcció de l'establiment fa que aquest restaurant ja no valgui gens la pena. Caríssim, a més a més

Intentaré ser objectiu, ja que és un dels meus restaurants preferits a la capital del Bages. Fa molts anys que el conec, i intento anar-hi 2 cops l'any (hi aniria més sovint, però...€$£).
El que més m'agrada d'aquest restaurant és que pots tastar grans vins sense necessitat d'arruinar-te. M'explico: pagues el que et beus (un terç, mitja ampolla, o l'ampolla sencera!!). Ara també, vi a copes.
Les amanides són meravelloses per la seva gran varietat i originalitat; la tonyina, una especialitat (la cuinen de vàries maneres). Les carns: magret, secret ibèric, conill, vedella (a la mostassa), pollastre (a la brasa). Cuina de mercat (peix fresc), i bon servei. Ahh!!! I molt bona brasa.
Avui, una tempura de verdures (no superava la de l'Amoca, ni tan sols se li apropava) amb salsa romesco casolana, i un llobarro a la donostiarra molt bo i molt ben preparat, llest per poder menjar-lo de seguida sense massa feina, ben acompanyat de les patatones al forn amb pebre vermell.
El vi del Penedès, una copa generosa, impressionant. Les dos trufes de postres, amb el cafè, delicioses (i molt grosses).
Siguent molt crític, ja no li puc donar l'excel·lent per molts motius: pricipalment, carta repetitiva i un petit retrocés en la qualitat i en la preparació dels mateixos plats de sempre... Detalls importants en el món de la cuina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada