dimarts, 2 de juliol del 2024

Restaurant Nosati, Vielha

 Restaurant Nosati, Vieha (Val d'Aran)

Juny'24
Preu: 62€
Nota: 7

Em va agradar bastant, però és clar, aquí sí que hi ha coses a comentar.

Local modern a la zona comercial de Vielha, bonic, amb una terrassa horrible, això sí, però el local acollidor, amb música de finals dels 80 i començaments dels 90 de la movida madrilenya, grans records.

No ens diuen que tenen menú, ho sabíem i com volíem menjar a la carta, cap problema. Però no ens ho diuen, cap menció...

Les racions exagerades. Els plats molt normals, en quan a la presentació, però la qualitat bona.

El paté molt bo, fet per ells, amb una quantitat de pa boníssim a llesques, on podrien haver menjat 5000 aranesos, Déu meu. I com estava tan i tan bo, doncs apa, a halar com una bèstia. No em podia ni moure després.

El corder o be o xai, bestial¡¡¡ Boníssim, amb una quantitat d'acompanyament que hi haguessin pogut menjar 10000 pallaresos, quina exageració.

El vi, bestial, una recomanació (aquí si que varen estar al cas): Marqués de Vargas, Rioja. Bestial¡¡¡¡

Postres bones, un tiramissú convencional. 

Aigua i cafè, i una clavada en el preu de consideració. Molt curiós.

La Núria demana graellada de verdures i li pregunten si vol salsa romesco, doncs apa¡¡¡ A pagar-la a part¡¡¡¡ Hahahaha. Són genials, aquesta gent.

Ja hi havia estat, al menú, fa anys, però. Vàrem demanar pa perquè no sabíem que amb el paté et duien 36 barres de pa (boníssim, repeteixo). Es veu que se'l feien ells, el pa, molt bé: doncs el pa que varen dur 6€¡¡¡¡ 6€ 5 llesques de pa¡¡¡ Per Déu¡¡¡¡ I no era tan bo com el del paté.

Quina barra (no de pa, barra), els detalls denunciables, a fe de Déu. No els hi vaig dir res perquè era el primer dia i estava eufòric perquè per primera vegada veuria la "Crema deth Haro", i això que gairebé no la veig al final. Encara no havia tingut la gran fiblada a l'esquena que em va dur al bonic Espitau de Veilha.

Ja ho veieu, quina gent més honrada. Però un notable

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada