dimarts, 25 de juny del 2024

Restaurant Coto Marzo, Vielha

Restaurant Coto Marzo, Vielha (Val d'Aran)

Juny'24
Preu: 55€
Nota: 9

Excel·lent i bonic restaurant en una plaça que du el nom del restaurant (lleig de collons el nom), i que sembla que aviat arreglaran (la plaça). La terrassa que hi ha davant del restaurant és espaiosa però horrible també. Aviam com quedarà...

El menjar és sublim, vàrem dinar-hi fora i sopar-hi dins el mateix dia, ens va entusiasmar, amb un parell de coses que no van anar bé, això sí. 
El restaurant ha estat la sorpresa d'aquest viatge, on també vàrem tastar "el Fogony" de Sort (amb estrella), i què voleu que us digui, em quedo amb aquest¡¡¡

Les patates amb ou i foie, delicioses. Al igual que les favetes saltejades amb pernil, meravellosos aquests dos primers plats que vàrem compartir.

De segon, una tonyina boníssima però un pel freda. El per què?: només hi ha dos persones al restaurant, el matrimoni, on ell cuina i ella serveix, i van de bòlid. Sembla que trobar bon servei i gent que vulgui treballar de cambrer no és possible a l'Aran, segons ens va explicar la mestressa. Amb els xipirons va passar el mateix, tebis, però tot molt bo.

Les postres, em quedo amb el tiramisú, boníssim, atípic, bestial, una de les postres de la meva vida.

El cava em va semblar fluix, un "Llàgrima d'Or". 

El cafè boníssim, i no vàrem demanar pa, només aigua. Genial, si aneu a Vielha, cap aquí segur¡¡¡

El sopar: tapes exquisides, genials¡¡¡ El vi triat meravellós, i és que la carta que tenen és una passada, de tota la península. Vàrem triar i gaudir un Ribera del Duero, "Figuero 12", boníssim.

Bunyols de bacallà, navalles, pernil de bellota i pebrots del Padrón, quina passada, una altre cop amb el tiramisú¡¡¡

Un espectacle, en un bonic menjador on només hi havia comensals en tres de les taules.

Genial, de veritat, tant el sopar com el dinar. Em va entusiasmar¡¡¡



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada