Restaurant Pajaril, Manresa (Bages)
Moltes vegades, última Febrer'24
Preu: 30€
Nota: 8,5
En Marc sempre em recomana coses molt i molt bones, i és que el malparit té el morro fi i ara tots dos podem anar a menjar (abans només teníem diners per beure, quan ens vàrem conèixer ja fa 10 anys).
El Pajaril és una restaurant històric del Bages i el que hi destaca és la seva cuina (el cuiner o cuinera són excepcionals).
El local és molt bonic, però té tota una sèrie d'inconvenients que fan que no pugui tenir més nota (ho valoro tot, tot i que lo important ho tenen perfectament cobert, que és el menjar).
El xivarri, les aglomeracions i les tardances dels servei acostumen a ser habituals, tot i que he de dir que el Jordi és un cambrer/sommelier extraordinari.
Els platets amb viandes i d'altres delicadeses són presents cada vegada que hi vas (a l'estiu la tomata de Barbastre!!).
I si hi vas el dijous llarder, doncs truita de botifarra d'ou, bestial!!
Els vins, uffff!!! Vega Aixalà, recordeu aquest nom. Menció especial a com cuida aquest establiment la carta de vins, catalans i de tots els racons possibles. Difícil trobar-hi productes mediocres, tant a la cuina com dins de la vinoteca.
Si aneu a Manresa, heu d'anar a sopar-hi. A dinar no hi he anat mai, curiós.
Recomanat 100 x 100.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada