divendres, 26 de gener del 2024

Restaurant Sensitiu, Igualada

 Restaurant Sensitiu, Igualada (Anoia)

Gener'24
Preu: 47€
Nota: 7

Correcte aquest restaurant on tot el que hem provat era molt bo, però els detalls són importants, i el servei també.

El servei molt agradable, però no estava al cas, gens. Les recomanacions sobre les racions i els comentaris sobrants han estat habituals. El restaurant és curiós, tampoc bonic, i les taules estan ben ubicades, menys al final de tot (dóna a dos carrers i les que hi ha al final estan molt atapeïdes)

Les racions són molt petites, hi passes gana, molta gana, ideal per aprimar-se. I a més, la cambrera indicant que dos persones menjàvem de la ració sol·licitada, quan no era veritat. Sort del pa congelat que hem demanat, escalfat per a l'ocasió.

És un "quiero y no puedo", això m'ha semblat, amb una gran carta de vins i caves, i també amb un menjar més que correcte, però no estan a l'alçada del "Jardí", ni s'hi apropen.

Les torradetes amb sardina, boníssimes, però com si no les hagués provat, insuficients. Les croquetes de ceps i foie, lo segon no he sabut detectar-ho però bones, 5 unitats, suficients.

L'espatlla de cabrit, melosa i tendre i acompanyada de patates molt bones. Un pel freda, i en necessitàvem 2 per cada comensal per poder tastar-la com Déu mana, insuficient completament, i ens han dit que era per dos persones, he flipat, han badat aquesta gent¡¡¡

Postres molt bones i un Priorat molt bo, "Les Brugueres". Aigua i cafè fred, curiós. Correcte.

Per tornar-hi? Sí, hi és clar, però no ho faré segurament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada