divendres, 26 de gener del 2024

Restaurant La Coca de Folgueroles

 Restaurant La Coca de Folgueroles, Folgueroles (Osona)

Gener'24
Preu: 26,50€
Nota: 8

Excel·lent la proposta d'aquest restaurant, molt i molt correcta. Poc m'ho pensava i en dissabte, després de visitar St Romà de Sau, el poble vell sota el pantà.

Ofereix una de les seves coques de primer, i has de triar entre dos segons, en un local acollidor on només hi havia esmorzat. Postres, aigua i vi (tot inclòs), completen aquest menú de cap de setmana per només 25€, meravellós, amb una qualitat-preu més que raonable, sublim. Només queda a part el cafè.

De primer, la seva famosa coca de pa, una amb salmó i una altra amb escalivada, genials.

De segon, rap embolicat en cansalada, acompanyat d'una patata boníssima. Molt bo. En format suquet, boníssim, per sucar-hi pa. L'altre opció era agafar un entrecot de vedella, crec, tot sense suplement¡¡¡

Postres delicioses, iogurt amb mango, molt i molt bo.

El vi molt correcte, una copa de blanc. Pa de coca, aigua i el cafè molt bo fan que hagi estat un àpat meravellós amb un dels millors preus de la comarca d'Osona en dissabte.

El problema, al mig del polígon de Folgueroles, en un lloc amb molt poc encant, però un cop ets dins te n'oblides del que hi ha fora. Bona gent, les visito sovint aquestes empreses, però és clar, un polígon sempre és un polígon, per mor que n'hi pugui haver de bonics.

Compreu coca de llardons, bestial¡¡¡ I la coca famosa de Folgueroles, també, sobretot.

Aneu-hi, recomanat¡¡¡ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada