Restaurant el Bàcul, Vic (Osona) Abans Magda Subirana¡¡¡
Maig'23
Preu: 21€
Nota: 8
Revisió Febrer'24: preu 23,5€ / Nota: 6,8
Tenen un problema amb el servei, fan curt de gent sempre, alguna cosa els hi ha passat; i si poder no els hi surten els números, doncs s'ho haurien de fer mirar. Triguen molt en fer-ho tot, i els plats surten no prou calents de la cuina. El menjar continua estant bé, sobretot el peix, però no estan al cas en moltes de les les altres coses. Fins i tot el cafè triga, i a l'hora de pagar és un puto caos¡¡¡¡ A més a més, la wifi no funciona mai. Fins i tot surt a servir el cuiner bagenc, molt agradable, això sí.
Maig'23: On hi havia el Magda Subirana ara hi ha el Bàcul, nom molt encertat.
Aquest cuiner en sap moltíssim, sobretot de cuinar el peix, us el recomano. Ahir gallineta¡¡¡ I és que, amb el mateix equip al servei de les taules, el restaurant penso que ha guanyat i tot¡¡
Tot molt semblant, en un lloc preciós, on no us decebrà res. Mateix vi de bota, mateixos detalls com l'aperitiu, en un lloc amb molt d'encant, i on destaca el peix, ja que aquest bagenc el cuina de meravella, acompanyat de les verduretes corresponents.
Endavant, per tornar-hi una i altra vegada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada