dimecres, 24 de novembre del 2021

Restaurant Golden, Manresa

Restaurant Golden, Manresa (Bages)

Novembre'21
Preu: 16,30€
Nota: 6,5

A pams, aquest restaurant va quedar tercer al "Joc de Cartes" de restaurants de Manresa contra Igualada (va guanyar l'Exquisit, que com el seu nom indica, ho és). Però aquell dia varen anar al restaurant a la carta, crec recordar, i jo he anat al menú (són dos restaurants amb diferent nom, un al costat de l'altre!!!). Quan truques ja et diuen a quin dels dos vols dinar i en quina tongada, jo sempre indico primera hora, cap a voltants de les 13:30h.

El restaurant és un lloc molt senzill, massa poder, però ben il·luminat, amb una bona disposició de les taules (n'hi ha moltes), un molt bon servei i molt agradables; tovallons i estovalles de paper, on hi va tot tipus de gent, no només treballadors del polígon, això m'ha sorprès positivament.

De primer trinxat, amb una rosta molt bona, però massa patata, massa. Era bo però no excel·lent, com tants altres n'he menjat a Catalunya i Andorra.
De segon m'ha vingut de gust... escalopa¡¡¡ Correcta, molt bona. No excel·lent tampoc, però l'arrebossat estava bé i la vedella bastant tendra i molt primeta, acompanyada de patates i un tros de pebràs verd.
Crema sense cremar molt i molt bona de postres, i el pa, vi de la casa fluixet però que es podia beure i un cafè boníssim, curiós, no m'ho pensava.
És un lloc on hi passen molta via, i que no està gens malament. Per tornar-hi, tot i que no arriba al notable però sí al mínim que exigeixo per poder anar-hi una altra vegada, que és un bé alt.
Hi tornaré, tot i que pensava que seria més barat (mateix preu que el Soldevila i no hi ha color!!!) 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada