dijous, 22 d’octubre del 2020

Restaurant Instants, Andorra la Vella

Restaurant Instants, Andorra la Vella 

Octubre'20
Preu: 28€
Nota: 7,5

Bonic restaurant al centre de la capital d'Andorra, on he pogut gaudir d'un bon dinar. Vaig reservar per @ i em van contestar confirmant la reserva, ja que aquests dies el Covid estreny a tot arreu i les places estan limitades, tot i que a Andorra no hi ha restriccions a l'hora d'anar a dinar o sopar, et prenen nota de totes les teves dades per poder localitzar-te i miren d'espaiar bé les taules.
Em van ubicar en una espècie de butaca amb reposa-peus una mica alta, que no estava malament, en una taula alta igualment, prop de l'entrada. És un lloc molt elegant que pertany a l'hotel Plaça. 
De primer una pasta picant, molt picant, amb allets fregits i bitxo, servida en un bol rodó petit, en una taula sense tovalles, curiós, tot molt modern, amb un tovalló de paper resistent. Correcte.
De segon un pollastre molt ben presentat, correcte també. No era de pagès, com acostuma a ser habitual.
Postres, delicioses, una espècie de crema ara no recordo el nom, amb galeta al cul del got. Molt i molt bona. 
El vi a copes, el triaves, un Ribera del Duero amb molt de cos, saborós, molt bo. Un bon detall poder triar entre tantes referències.
El cafè, aigua sense gas i una mica de pa no hi poden faltar, tot correcte. I un bon servei, unes noies i nois molt agradables, per cert.
Per tornar-hi, al costat hi ha un pàrking com a tots els racons de la capital, on és impossible aparcar-hi si no. No són cars, i sempre hi ha lloc, dos coses positives.
Per tornar-hi, recomanació d'un amic manresà, que també té el morro bastant fi. Gràcies, Sr Ballús

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada