divendres, 9 d’octubre del 2020

Hostal del Carme, Vilagrassa

Hostal del Carme, Vilagrassa (Urgell, Lleida)

Octubre'20
Preu: 17€ menú complet (14€ un sol plat + postres i beguda), asseguts com Déu mana
Nota: 6,9

No en puc parlar malament d'un lloc tan històric, i no en parlaré malament perquè no s'ho mereixen. I és que, d'història n'hi ha, i és que tot està igual que l'any 1961, no ha canviat res¡¡¡ Bé, els lavabos s'han actualitzat una mica, però terres i mobiliari sembla que tinguin 60 anys, gairebé. I dels plats? Els plats tenen 150 anys, de quan eren a Tàrrega¡¡¡ Amb unes tovalles de paper espantoses que donarien per una anàlisi més profunda... Tovalló de roba, això sí, curiós¡¡¡

Bé, anem a la manduca, que és el que interessa. En saben bastant de cuinar aquesta gent. Les llenties: bones, gustoses, ni fades ni fortes, perfectes. Amb cap de costella, gosset, molt bones...
Bacallà a la llauna molt ben acompanyat per unes verduretes, perfecte, Molt bo. Per al meu gust, un puntet de sal hi faltava, i el bacallà no era el millor que he menjat (segona divisió) però el plat era bo.
Flam de la casa, bo, amb una mica de magrana acompanyant, que lligava molt bé. 
Una cervesa d'arròs, pa de benzinera i un tallat per acompanyar l'àpat. 

El restaurant és per tornar-hi i tastar-hi altres plats. Mon germà diu que els canalons eren brutals¡¡¡. Però podrien canviar una sèrie de detalls i "actualitzar-se" un xic, i les coses canviarien. Bé, no m´ha desagradat. En un dia diferent, on havíem de sortir del pas, ens hi hem aturat... amb dignitat, i amb esperança. Podria haver estat pitjor, podria haver estat millor...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada