Desembre'19
Preu: 16,20€
Nota: 9
Me n'havien parlat i molt bé, eh, Marc Ballús (àlies "Malparit")? I va sortir al Joc de Cartes fent un molt bon paper. I és que a Solsona passa igual que a Igualada, molts restaurants i bons. És així, costa decidir-se. Però sempre n'hi ha un que sobresurt, i crec que és aquest.
El problema: 300 persones esperant per menjar mentre tu ho estàs intentant. I és que no es pot reservar, un error, crec. I això fa que no gaudeixis de l'àpat igual, perquè és una producció en cadena això de donar de halar en aquest restaurant. És un no parar de gent, rius de gent, per fora els jardins, per dins el rebedor, per tot arreu. No m'ha agradat.
Un altre gran defecte, per a mi, la carta: no n'hi ha¡¡¡¡ El noi, molt i molt agradable i servicial, perfecte el seu servei, res a dir, ha estat 45 minuts per taula intentant explicar amb tot tipus de detall que hi podíem menjar a casa seva, m'ha semblat molt exagerat. 14 primers, 14 segons, amb tot tipus de detalls, impressionant. Taula per taula¡¡¡¡ No pot fer res més que cantar la carta¡¡¡¡ No, ho sento, no hi estic d'acord. Però ell mana.
El menjar? Sublim, excels, meravellós. Qualitat / preu, el millor restaurant on he estat mai. Increïble el preu tenint en compte el que que he menjat avui, de veritat ho penso.
L'escudella de primer, dins una olleta tapada de color roig granatòs, impressionant, una de les millors que he tastat, i en tasto moltes. Com la de mamà el dia de Nadal¡¡¡¡ Espectacular¡¡¡¡
L'hamburguesa de vedella de 250 grams feta a la brasa, d'una carnisseria de Cardona, no recordo el nom, acompanyada de patates fregides i ceba enfarinada, i una salsa barbacoa dins d'un petit recipient a part, brutal¡¡¡¡ Un 10¡¡¡ Sobre d'un plat de pissarra negra pallaresa.
Vi: garnatxa de Sitges, correcte, una copa (també opció amb vi de la casa en un porró); una ampolla d'aigua, i un pa de pagès tan flonjo que es desfeia a la boca.
Les postres: com tot l'àpat, meravelloses. Una pinya colada molt original, dins un got de cafè amb llet, molt i molt bé. No he fet foto, no me n´he recordat.
Un cafè curt boníssim. I res més. Us sembla poc?
El restaurant és dins un parc ideal per a la canalla, amb tot de fonts, ponts, camins i jardins. Una passada, a la sortida de Solsona, direcció cap a Andorra. Fàcil aparcar, fàcil arribar-hi, però gens fàcil trobar-hi taula, a no sé que dinis d'hora.
Us perdono si no hi aneu, perquè no hi trobareu taula, és gairebé impossible.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada