diumenge, 15 de desembre del 2019

Es Camí Vell, Puig d'en Valls

Es Camí Vell, Puig d'en Valls (Jesús, Eivissa)

Desembre'19
Nota: 5,9
Preu: 18€

No em va agradar aquest restaurant, gens, però sí que és cert que no se'l pot suspendre perquè la qualitat del menjar és bona. Però hi ha molts motius per quedar-ne descontent, i molt.
És un lloc "de batalla", on hi va molta gent treballadora, amb el reclam del baix preu del menú: 12€
Aquest preu és molt enganyós, ja que només inclou primer i segon plat, ni postres ni beure¡¡¡ Increïble, perdoneu-me que us digui.
De primer, una amanida amb salmó marinat, on el salmó no escassejava, gruixut, gustós, però un plat molt bast, amb una presentació bastant deficient, servit amb un plat d'aquells petits, blancs, on el menjar s'apilonava de mala manera. Difícil poder gaudir de l'àpat.
El segon, escalopa de vedella, molt bona. Amb guarnició de patates fregides.
Postres, un gelat de terrina, normalet. Una canya de cervesa d'arròs, i una aigua, i un tallat per acabar. No em sembla un preu justificat, en un local on és impossible no escoltar les converses de tothom, amb una contaminació acústica bestial, on les taules estan tan enganxades les unes amb les altres, on com a curiositat, quan l'home que tenia al costat s'estirava, els seus colzes tocaven el meu cap. 
Horrible, però reconec que el menjar era correcte, això sí. 
Si sou dels que no beveu mentre mengeu, podeu anar-hi, sempre i que us agradi el xivarri mentre mengeu. Espectacular com cridava la gent. No hi ha fotos, res a mostrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada