dimecres, 13 de novembre del 2019

Restaurant L'Atrevit, Fondarella

Restaurant l'Atrevit, Fondarella  (Pla d'Urgell)

Novembre'19 
Preu: 16€
Nota: 6,9

Com a restaurant guanyador del Joc de Cartes del Pla d'Urgell, havia de tastar-lo, i els dilluns l'Amoca tanca. N'esperava més, i és que a la tele va triomfar molt aquell dia. 
Bonic, ampli, bona disposició de les taules, tot correcte. Taules grans, cadires còmodes. Menú de 16€, amb un Ull de llebre de Nafarroa molt fred i normalet quan desperta, i aigua osmotitzada.
El menjar: un mini aperitiu, obsequi de la casa, de primer, bo. Una sopa de ceba fada amb una torrada de pa sobre. Si no fos pel punt de sal. Bullia de lo calenta que era, quina animalada. 
Un pollastre de pagès ecològic bestial, per sucar-hi pa (és el que he fet, boníssim el pa). 
Una crema de iogurt amb nocilla. Bona, però exageradament dolça!!! No m'ha convençut però era correcte. 
El servei? Una pel·lícula de terror... Lent i poc segur, però molt agradable, pobre home!!! Quan acabo el primer, després de mitja hora esperant, em demana què havia triat de postre. Li dic: "I el segon, ens el saltem?" 
El pa no hi era a taula. Copes d'aigua per sobre la canalla, gent amb molta paciència, i ell que feia aigües per tot arreu. Però molt voluntariós. 
Un boníssim cafè x acabar i una mica decebut amb el resultat global. No li puc posar un notable, però un dia hi tornaré.
No tant "brutal"!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada