Xarlot, Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)
20 d'Octubre del 2017
Boda del meu germà
Puntuació: 7,5
Bé, coses molt bones i alguna que... A pams. El menjador privat, molt acollidor, ideal per a una celebració. El pica-pica, excel·lent: croquetes, pernil, ceviche de pop molt interessant, formatge molt cremós amb amanida, un risotto boníssim, calamarsets, i crec que ja!!! Massa halar. Molt bo tot.
El segon, entrecot. Massa fet (demanat al punt) i no prou tendre. Tenint en compte que és una de les peces més cares, això ho haurien de vigilar. S'hauria de desfer. La carn no estava malament però...
El culant estava bé, amb el gelat.
I el beure? Espectacular!!! Coto de Hayas (un vi Aragonès de Grandi Colloni) i cerveses artesanes fetes al propi restaurant. La fumada molt bona; la de blat, millorable. No vaig provar la negra. El cafè molt bo.
El servei? Anaven amb una mica de presses, però el noi gordet era un gran professional, es veia. Els altres feien el que podien (curiós, però tots eren d'origen americà, catalans, això sí!!!).
Molt atents amb els detalls, i un gran dia que mai oblidaré pel que vam anar a celebrar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada