diumenge, 1 d’octubre del 2017

El Celler de l'Artista, Tàrrega

El Celler de l'Artista, Tàrrega (Urgell, Lleida)

Setembre'17 / Octubre'21 
Preu: 14,80€ / 15,50€ (any 2020) / 27,50€ (carta 2021)
Puntuació: 8,9

Excel·lent restaurant al centre de la capital de l'Urgell. Bonic, acollidor i amb un menú sublim i a un preu espectacular. Entre setmana per poc més de 15€ menges tal i com menjaven els comtes d'Urgell.
El primer, una crep amb pinya, gambetes i altres delícies molt bona; el segon, xipironets encebats, meravellosos. Postres: un gelat boníssim, possiblement el millor gelat que he menjat mai a la meva vida, des del temps dels "Pijames" de Casa Tarroja amb el gelat de la casa Glaç comprat a Casa Gabriel). El vi: un Costers del Segre deliciós, de Verdú, impressionant, acompanyant tot l'àpat, amb caràcter, fet amb diferents varietals de raïm (2020: ara només una copa). Aigua osmotitzada i un bon cafè. Un plaer. Hi tornaré segur.
Si no reserveu prèviament, no hi ha taula.

Octubre'21: carta un dissabte que aprofitem per anar a la verema de Verdú.

El menú de cap de setmana té un preu de poc més de 25€, amb una varietat molt gran de primers i segons plats. Meravellós el tian de patates amb ou a 63ºC, cansalada i gosset. Déu meu, quina bestiada.

El segon un magret cruenc acompanyat de pomes, mores, maduixes i altres fruits del bosc, molt i molt bo. El gelat tornar a ser aquell tan bestial, que tots els clients demanen (no sé què Velvet).

N'Albert i na Laura són parella, i porten el restaurant juntament amb altres socis a la perfecció. Em queixo de les moltes presses que donen per menjar entre setmana, em reconeixen que és cert, que van molt "a sac", ho tindran en compte. Avui, cap problema, a la carta tot és diferent...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada