Restaurant Botànic, Tortosa (Baix Ebre)
Agost'19
Preu: 11,90€ + cafè
Nota: 7
Correctíssim restaurant prop del nucli antic de Tortosa, amb un bon servei, terrassa d'estiu just a davant i un local molt modern i acollidor, on hi caben molts comensals.
El menú compta amb varis primers i segons, i es tracta de cuina molt casolana, sense cap tipus de pretensió, només per menjar-hi correctament.
De primer, una gaspatxo de meló de moro (síndria a les terres de l'Ebre). Molt abundant, massa, amb molta tomata i poc gust de la síndria, cosa bastant normal.
De segon, una hamburgueses vegetarianes molt bones, acompanyades de verdures al forn.
Postres: un flam casolà i un tallat. L'àpat acompanyat d'aigua i cervesa de canya.
Per sortir del pas, perfecte. És el que buscàvem aquell dia tan trist on el motiu de la visita de tots els Tarroja no era un altre que dir l'últim adéu a un ser estimat...
Menjar bé, a qualsevol preu. El per què del títol?. Durant 10 anys de la meva vida (1994-2004), vaig poder gaudir dels millors restaurants del món, amb estrella o sense, gràcies al Manel Romans i Pous, el meu mentor, el meu tercer avi. El Manel es trobava, de vegades, amb el Sr Massachs, i comentaven: "Com va anar a tal lloc?". Quan la resposta era negativa, sempre era la mateixa: "Amb el vi vàrem quedar bé". Quan el menjar era inacceptable, el vi els salvava, i aquest era el consol.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada