Vikissim Restaurant, Vic (Osona, BCN)
Novembre'18
Preu: 20€
Nota: 6,75
Preu: 20€
Nota: 6,75
Restaurant al centre de Vic, gran i espaiós, amb una bona disposició de les taules i un molt bon servei. Bé, però no m'ha semblat espectacular, i ho semblava!!! És el restaurant de l'hotel que hi ha prop de la Rambla, prop del C/ Manlleu.
Anem a pams: cadira còmoda, taula correcte. Primer un aperitiu, una crema amb trossos de cansalada una mica fada. Després, un remenat de calamar, albergínia i rovellons amb d'altres bolets molt bo, però massa bast, peces grans que feien que no entrés x la vista, i una ració molt copiosa.
Bacallà amb samfaina, amb muntanyes i muntanyes de samfaina. Exageradíssim, en un plat gran, molt gran...
El iogurt, amb taronja, plàtan i kiwi, poc gustós. Li faltava dolçor.
El cafè bestial, el vi correcte (Segura Viudas blanc) i una aigua galega. El pa de panses boníssim, l'altre normalet.
A veure, sí, però per menys preu prefereixo el Magda Subirana o el Jardinet, que són al costat.
Correcte, però no arriba al notable, tot i que el cuiner m'ha vingut a saludar per veure com havia anat: "Bé", he dit...
Anem a pams: cadira còmoda, taula correcte. Primer un aperitiu, una crema amb trossos de cansalada una mica fada. Després, un remenat de calamar, albergínia i rovellons amb d'altres bolets molt bo, però massa bast, peces grans que feien que no entrés x la vista, i una ració molt copiosa.
Bacallà amb samfaina, amb muntanyes i muntanyes de samfaina. Exageradíssim, en un plat gran, molt gran...
El iogurt, amb taronja, plàtan i kiwi, poc gustós. Li faltava dolçor.
El cafè bestial, el vi correcte (Segura Viudas blanc) i una aigua galega. El pa de panses boníssim, l'altre normalet.
A veure, sí, però per menys preu prefereixo el Magda Subirana o el Jardinet, que són al costat.
Correcte, però no arriba al notable, tot i que el cuiner m'ha vingut a saludar per veure com havia anat: "Bé", he dit...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada