diumenge, 11 d’agost del 2024

Restaurant Ribera-Manero, Sant Cugat del Vallès

 Restaurant Ribera Manero, Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

Juliol'24
Preu: 50€ i escaig
Nota: 6,5

No em va convèncer aquest restaurant-peixateria, o peixateria-restaurant, no sé ben bé què és, al centre comercial de la meva vila natal. Les expectatives eren molt altes, i això ja passa. El preu també molt alt i no em va agradar massa el tipus de cuina, sí el producte que era bo.

Vàrem picar vàries coses: amanida de tomata, calamars a la romana, pop a la gallega, una tapa de bou de mar molt cara, amb un nom euskera que no recordo i i poca cosa més. Tot correcte, però ni amb la tapa vàrem acabar de trempar. Postres i una mica de pa de coca molt bo, amb tomata.

El vi bestial, Gessamí de Gramona. Lo millor de l'àpat, tot un descobriment, feia temps que no el tastava i me n'havia oblidat. Al dia següent, a Ca l'Arqué de Badalona, el mateix vi, ja llegireu la crítica.

Cafè, aigua i poca cosa més, en un menjador típic de centre comercial. És correcte però no el recomano. Hi ha llocs molt millors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada